Covid-19 hygiëneregels

Tot een week geleden maakten wij ons als nuchter volkje misschien nog niet zo druk; nu staat de wereld volledig op z’n kop en houdt het Covid-19 virus iedereen in haar greep.

Inmiddels zijn we allemaal bezig met het verwerken van de ingrijpende maatregelen die genomen zijn door ons kabinet en de gevolgen hiervan, zowel privé als werk gerelateerd. Wat staat ons nog meer te wachten? Niemand die het weet! 1,5 meter afstand houden en toch betrokken blijven! Geen handen schudden en toch elkaars hand vasthouden! We hebben elkaar in dat opzicht misschien harder nodig dan ooit tevoren! Om begrijpelijke redenen hebben we te maken met gecancelde opdrachten door gesloten musea, stilleggen horeca, niet doorgaan beurzen enz. Niemand kan in de toekomst kijken, niemand kan voorspellen hoe lang de effecten zullen aanhouden, maar laten we alle mogelijke maatregelen benutten om dit virus de baas te worden.

Voor ons houdt dat in dat wij (voorlopig) tot de periode van 6 april:

• De richtlijnen van de overheid en het RIVM zullen hanteren en nauwlettend volgen.
• Zowel vanuit kantoor als vanuit huis zullen werken en derhalve u uitsluitend op afspraak op kantoor te woord kunnen staan.
• Maximaal 3 bezoekers gelijktijdig op kantoor ontvangen, uitsluitend op afspraak.
• Gepaste afstand bewaren (1,5 meter) en geen direct fysiek contact zullen toestaan.
• Voor en na ieder bezoek contactdelen in ons bedrijfspand / kantoor extra zullen reinigen.
• Denk hierbij aan stoelen, tafels, handgrepen en toiletgroepen.
• Medewerkers op locatie graag in eenzelfde veilige omgeving willen kunnen werken.

Wij zijn en blijven gewoon bereikbaar op de onderstaande telefoonnummers. Namens het hele team van TARS willen wij iedereen heel veel sterkte en kracht toe te wensen in deze uitzonderlijke tijden. Weet dat wij ten allen tijde voor uw klaar staan!