Over ons

TARS Visuele Presentatie is een full-service reclamebureau met een scherp oog voor creatieve oplossingen. Van concept tot uitvoering, van ontwerp tot realisatie. Gestart in 1995 als eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid naar een team van tien gemotiveerde en vakkundige medewerkers.

TARS Visuele Presentatie biedt een breed aanbod van diensten en producten. Vanuit een geavanceerde studio bedenkt en creëert een team van vier creatieve ontwerpers dat verrassende concept, die eigen huisstijl of die opvallende stand waar men naar op zoek is. Onderscheidend van de massa. Altijd met een scherp oor voor de wensen van de opdrachtgever, maar zeker ook met een tikkeltje gezonde eigenwijsheid!

Onze productiemedewerkers hebben de nieuwste apparatuur tot hun beschikking om elke grafische uitdaging te realiseren. Van plotten, printen en drukken tot 3D-producties. In de professioneel ingerichte werkplaats wordt de laatste hand gelegd aan het product voor verzending, levering of montage op locatie, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Alles binnenshuis, alles binnen handbereik, door professionals met jarenlange knowhow. Individuele klasse versterkt door een team met een schat aan ervaring. Dát is de veelzijdigheid van TARS Visuele Presentatie!

Team

Referenties